Accessoires

Bent u op zoek naar een hoogwaardige standaard voor uw Nordmann kerstboom? Dan kunt u bij ons de Baumfix Aqua verkrijgen. Deze standaard, van Duitse makelij, zorgt er niet alleen voor dat uw boom stabiel staat, maar garandeert tevens dat uw kerstboom voldoende water krijgt om zijn frisheid te behouden. Met de Baumfix Aqua bent u verzekerd van een prachtig versierde en goed gehydrateerde kerstboom gedurende de hele feestperiode.

Baumfix Aqua

Wij bieden twee maten in ons assortiment aan:

  • De Baumfix Aqua Medium, geschikt voor bomen tot ongeveer 220 cm
  • De Baumfix Aqua Large, geschikt voor bomen tot ongeveer 350 cm

Houten kruis

Daarnaast introduceren we een houten kruis als optie voor Nordmann kerstbomen. Dit klassieke en duurzame kruis biedt niet alleen extra stabiliteit voor uw kerstboom, maar voegt ook een rustieke en charmante uitstraling toe aan uw kerstversiering. Het houten kruis is eenvoudig te monteren en past perfect bij de natuurlijke schoonheid van Nordmann kerstbomen. Met deze nieuwe keuze kunt u uw kerstviering nog specialer maken, terwijl u geniet van de prachtige uitstraling van uw Nordmann kerstboom in volle glorie.

Nordmann Kerstboom direct bestellen

Maak je klaar voor een feestelijke kerst! Ontdek ons assortiment Nordmann kerstbomen en accessoires. Bestel nu om jouw perfecte kerstboom te vinden en geniet van een betoverende kerst. Samen maken we jouw kerst speciaal!